Kezdőlap

Szépségszalonunk Európa egyik legszebb fürdőépületében, a századelőn épült Gellért fürdőben működik. A csodálatos szecessziós épület nem csak látványával gyönyörködteti a megszépülni vágyókat, a kozmetikai kezelést összeköthetik egy kis fürdőzéssel, vagy akár a termálfürdőben való gyógyulással.

Nagyon fontosnak tartjuk a vegyszer- és tartósítószer-mentességet, az egészségmegőrzés és a köznyezettudatosság szempontjából is, ezért csak természetes alapanyagú kozmetikumokat használunk. A kezdetektől kapcsolatban állunk a méltán világhírű Ilcsi Kozmetikumok gyártójával, termékeikből választjuk ki a legjobbakat az önök számára.

Kozmetikánk 1992 óta működik a fürdő épületében családi vállalkozásként, melyben generációról generációra öröklődik a szakmai tudás és a szakma szeretete. A családias hangulatú szalonban egyszerre három hölgyet vagy urat tudunk fogadni. Arcdiagnosztika után a bőrtípusnak megfelelő kezelést ajánljuk. A kezelések alapja a magyar kozmetikában hagyományos tisztítás, melynek hatása már egy alkalommal is látványos.

Szeretettel várjuk egy kellemes hangulatú és természetes megszépülésre, keressen minket Budán, a Gellért-fürdőben.

Eszter & Krisztina
kozmetikusok